20 najboljih zidnih satova s ​​AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji zidni satovi za dnevnu sobu s AliExpress

1 Timeljski T6151G-4 Najbolja kvaliteta izvedbe
2 Meijswxj P11004B Moderan zidni sat s klatnom
3 Joid'art 12S015 Vođa prodaje na AliExpress-u
4 Gossi MX1518 Izvrstan starinski stilski model
5 Famirosa LED digitalni alarmni satovi Najbolji elektronički sat s budilicom

Najbolji zidni sat za dječju sobu s Aliexpress

1 Pawaca Q1BD-091 Pogledajte u stilu znanstvenih fantastičnih filmova za mlade
2 Maidin WC1361 Izvrsna imitacija mjesečine
3 M.Parkling 071 Najbolja opcija za najmlađe
4 Vatrogasci Najoriginalniji dizajn
5 LC Love_Call LC22203 Nevjerojatan sat s kukavicom

Najbolji zidni satovi za kuhinju i blagovaonicu s AliExpress

1 Yurudder zeleni limun Najveći kuhinjski sat
2 PHFU Zidni sat Trajni materijali. Najbolja opcija za kuhinju
3 Giftgarden B6018 Eco-friendly sat u vintage stilu
4 Lazyishhouse 60039 Moderan dizajn. Odličan izbor za restoran ili kafić
5 Nordic macy Najbolja vrijednost za novac

Najbolji zidni sat za spavaću sobu s AliExpress

1 HOUSEEN nadrealist Salvador Dali Nadrealistički dizajn u stilu Salvadora Dalija
2 WONZOM 12821 Najtiši mehanizam. Vintage dizajn
3 Joid'art Akrilno ogledalo Opcija s najviše proračuna
4 Joid'art A-040 Najbolji dar za ljubitelje mačaka
5 Skladište skrivenog sata Voraca Izvorni sat s sefom unutra

Zidni satovi odavno su prestali biti samo kronometar, sada je važan dekorativni element interijera. Naglašava značajke dizajna, stavlja naglaske i čini prostoriju prepoznatljivom. Međutim, zidni sat nije izgubio svoju glavnu svrhu. A ako je dizajn stvar ukusa i stila kod kuće, onda se tehničke karakteristike biraju prema sljedećim kriterijima:

 • točnost - najbolji kvarcni satovi mogu zaostati ili žuriti pola sekunde dnevno, mehanički modeli mogu biti još točniji;
 • trenutna potrošnja - što manje mikroprocesora troši satni mehanizam, manje će biti potrebno mijenjati baterije;
 • zvuk mehanizma - za spavaću sobu je bolje izabrati tihe sate, a za dnevnu sobu možete kupiti model “otkucava”, pa čak i “kukavicu”;
 • Dial - materijal može biti bilo koji, ali važno je uzeti u obzir njegovu težinu, jer teške modele treba objesiti na pouzdanu kuku, a lagani papir i film brzo će izblijedjeti na suncu.

AliExpress predstavlja zidne kronometre koji koštaju od jednog dolara. Ali to nije točno sat, nego satni mehanizam s rukama, brojčanik za koji će se morati izumiti samostalno. Zidni sat s biranjem, ili barem skup brojeva, možete kupiti za 5-10 dolara. Na kineskom su mjestu skupi modeli sa svijetlim i složenim dekorima. Ne prodaju se aktivno kao proračunske opcije, ali svakako su vrijedne pažnje. Svi oni su u dijelu proizvoda za dizajn i dekor. Rangiranje predstavlja najbolje opcije koje su pronađene u prostranosti stranice. Izbor kandidata za pobjedu izvršen je uzimajući u obzir takve kriterije:

 • ugled proizvođača i pouzdanost prodavatelja na AliExpress;
 • poštivanje cijene kvalitete i funkcionalnosti;
 • mišljenja stvarnih korisnika.

Najbolji zidni satovi za dnevnu sobu s AliExpress

Odabir zidni sat za dnevnu sobu, morate uzeti u obzir stil sobe. U maloj sobi s obiljem ukrasnih detalja, veliki i previše originalni satovi neće izgledati najbolje. Smjestili su se u prostrane sobe koje izgledaju prazne. Ako točnost vremenskog izvješća nije bitna, ima smisla gledati na sat s takozvanim slijepim biranjem. To su dizajnerski proizvodi, u kojima su brojevi ili odsutni ili označeni vrlo uvjetno. Izgledaju spektakularno, ali kako bi saznali od njih vrijeme nije baš prikladno. Za točno određivanje, bolje je odabrati zidni sat s poznatim brojevima.

5 Famirosa LED digitalni alarmni satovi


Najbolji elektronički sat s budilicom
Cijena za Aliexpress: od 576 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Lagani zidni sat s LED pozadinskim osvjetljenjem će cijeniti ljude navikle na brojanje vremena. Ovaj se model razlikuje od klasičnih satova. Umjesto uobičajenog birajte njezin elektronički ekran sa svjetlećim brojevima, koji se može vidjeti u bilo koje doba dana. Zgodna stvar za dom i ured. Sat radi s bilo kojeg USB adaptera, za uštedu vremena potrebna je ugradnja baterija. Ovi dijelovi nisu uključeni u osnovni paket robe.

Razina osvjetljenja sata može se podesiti. Ovaj model ima tri. No, čak i na minimumu pozadinsko osvjetljenje je vrlo svijetlo. Imajte to na umu ako ćete kupiti sat za spavaću sobu. Umjesto uobičajenih sati dobivate noćno svjetlo. Budilica je prilično glasna. Može se odabrati boja pozadinskog osvjetljenja. Prodavatelj ima 4 opcije: bijela, plava, crvena i zelena. U AliExpress recenzijama, ovaj model je pohvaljen i dobro kupljen.


4 Gossi MX1518


Izvrstan starinski stilski model
Cijena za Aliexpress: od 12846 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Svjetlucanje zlata i kamenja ovog zidnog sata fascinira i privlači oko. Lijepe su i izgledaju vrlo impresivno. Ovaj proizvod će cijeniti ljubitelje interijera u baroknom stilu, renesansi ili klasicizmu. Zidni sat izrađen je od metala obloženog zlatom. Promjer brojčanika je 20 cm, zajedno s dekorativnim elementima 60 cm, a kvarcni pokret je prilično tih.

Sve brojke su dobro čitane čak i na velikoj udaljenosti, čak i brz pogled će biti dovoljan za određivanje vremena. Težina sati do 2 kg. Ovo je puno, tako da morate stvoriti siguran nosač za njih na zidu. Ako vas to ne plaši, možete sigurno naručiti proizvod na AliExpress. Prodavač ih dobro pakira, tako da roba stiže sigurno i zdravo.

3 Joid'art 12S015


Vođa prodaje na AliExpress-u
Cijena za Aliexpress: od 548 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Zidni satovi ovog tipa danas na vrhuncu popularnosti. Na AliExpressu ih kupuju tisuće ljudi sa svih kontinenata. Oni su satni mehanizam sa strelicama, koji je montiran na zid, i set naljepnica u obliku brojeva. Brojčanik, kao takav, ovaj model nema. Cjelokupna konstrukcija nakon sastavljanja traje oko 90 cm, a za takav model potreban je veliki zid. Može se instalirati i kod kuće iu uredu.

Satovi izgledaju vrlo impresivno, jeftini su. Stoga ih mnogi smatraju najboljim za velike sobe. U recenzijama kupci pohvaljuju kvalitetu izvedbe svih dijelova i raduju se kompletnom setu. Sat je tih. Čak iu spavaćoj sobi zvuk neće ometati ostatak. Ovdje su samo montiranje proizvoda uzrokuje neke poteškoće. Uostalom, svaka figura mora biti pričvršćena na zid odvojeno.

2 Meijswxj P11004B


Moderan zidni sat s klatnom
Cijena za Aliexpress: od 8303 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Klasični zidni sat klatna u novoj interpretaciji. Proizvođač nudi kupnju za spavaću sobu, dnevni boravak ili ured. Savršeno se uklapaju u klasični interijer, au dizajn sobe u stilu potkrovlja. To je jedna od najboljih univerzalnih dekorativnih opcija za ukrašavanje zidova. Promjer brojčanika je 22 cm, dok su ukrasni elementi dužine oko 60 cm. U ovom slučaju, sat je relativno lagan, težina je oko 1 kg.

Materijal karoserije - prirodno drvo, plastika i metal. Mehanizam je postavljen kvarc. Sat je uključen, radi tiho. Baterija se mora rijetko mijenjati. Na brojčaniku su brojevi jasno vidljivi. Tri ruke računaju sate, minute i sekunde. Kvaliteta izvedbe svih detalja je jedna od najboljih na AliExpress-u.


1 Timeljski T6151G-4


Najbolja kvaliteta izvedbe
Cijena za Aliexpress: od 6277 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Zidni sat za one koji cijene kvalitetu, stil i točnost. Vrlo spektakularan model sa zanimljivim dizajnom. To je predstavljen na prodavatelja s Aliexpress u dvije boje. Satovi su prilično veliki: promjer je 38 cm, debljina je 6 cm. Postoje 3 strelice - sat, minuta i sekunda.

U kućištu je ugrađen tihi mehanizam.Radi na 4 AA baterije. Tijelo je izrađeno od nehrđajućeg čelika i aluminija. Plastični dijelovi izrađeni su visoke kvalitete. Dolazi s naljepnicama koje trebate staviti. Ovaj sat zasluženo je pao u rang najboljih kineskih modela zbog svoje funkcionalnosti i dizajna.


Najbolji zidni sat za dječju sobu s Aliexpress

Za malu djecu obično biraju svijetli sat koji odgovara dizajnu sobe. Na AliExpressu su takvi modeli dovoljni. Tinejdžeri će voljeti modele povezane s njihovim hobijima ili opremiti tehničkim inovacijama. Materijali za gledanje moraju biti sigurni. Idealno, ovo drvo, legure od nehrđajućeg čelika. Prikladni su i brojčanici od MDF-a, stakla i ekoloških vrsta plastike. Mehanizam je poželjan kvarc. Takvi modeli ne zahtijevaju namotavanje, kao mehanički, a cijena koju imaju je ugodnija od mehaničkih satova.

5 LC Love_Call LC22203


Nevjerojatan sat s kukavicom
Cijena za Aliexpress: od 2128 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Neobični satovi s kukavicom savršeno se uklapaju u unutrašnjost dječjeg vrtića, napravljeni u nevjerojatnom stilu. Izrađene su od metala i plastike, dimenzije proizvoda su 38 * 21 * 10 cm, a na kućištu su gumbi za provjeru zvuka i podešavanje glasnoće. Po izgledu LC Love_Call LC22203 podsjeća na pravi drveni sat, ali teže samo 600 grama. Od 7 do 21 sat svaki sat emitiraju signal nalik na kukavicu. Za rad s uređajem potrebne su tri baterije, koje nisu uključene.

Recenzije kažu pouzdano pakiranje i kvalitetna izrada LC Love_Call LC22203. Satovi su lagani i kompaktni, tako da su idealni za malu sobu. Glavni nedostatak bio je takozvani šumski šum. Može uplašiti ljude koji pate od srca, pa biste odmah trebali smanjiti glasnoću. Drugi nedostatak je da je bez uputa teško razumjeti postavku. Zbog toga neki kupci nisu mogli prilagoditi zvukove i klatno.

4 Vatrogasci


Najoriginalniji dizajn
Cijena za Aliexpress: od 2282 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Gledajući ovaj zidni sat, srce ne samo strastvenog biciklista, već i sljedbenika vintage stila, oduševit će. Izgleda vrlo neobičan proizvod. Tijelo je izrađeno u obliku vintage bicikla. Model ima veliku imitaciju antike. Prodavatelj nudi 6 različitih dizajna koje možete izabrati, tako da možete odabrati sat koji odgovara boji zidova, namještaja ili tekstila.

Veličina sata je vrlo velika, u maloj prostoriji zauzima značajan dio zida. Ali to ne zbunjuje kupce, jer to nije samo sat, nego spektakularan dekor. Pregledi proizvoda uglavnom su pozitivni. Od minusa, kupci ističu lošu mješavinu dijelova, koji ne prolaze uvijek daleko od Kine. Ali najbolje što ovaj sat ima je dizajn. Za to kupuju na AliExpress.

3 M.Parkling 071


Najbolja opcija za najmlađe
Cijena za Aliexpress: od 731 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Jeftini zidni satovi oduševit će djecu s njihovim veselim izgledom. Izrađeni su od PVC folije koja se jednostavno lijepi na zid. Uključeni su: mehanizam za kvarcni sat, set ruku, nekoliko naljepnica i volumetrijski brojčanik koji se tijekom montaže pretvara u glavu sova. Ništa neobično, ali sat izgleda svijetlo i elegantno. Ako želite jeftino ažurirati unutrašnjost dječje sobe, ovo je najbolja opcija.

Proizvod je jednostavan, lako se skuplja. Boje su svijetle, ali ne iritiraju oči i ne izazivaju zabrinutost za djecu. Sat je tih, sa svojim kljukom neće probuditi dijete. Paket je kompletan, tako da nema razloga da kupci ostavljaju negativne kritike o proizvodu, kao što se može vidjeti iz njegove ocjene na kineskom mjestu.

2 Maidin WC1361


Izvrsna imitacija mjesečine
Cijena za Aliexpress: od 1465 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Mjesečina ove zidne satove privlači svojom magijom i privlači oči odraslih i djece. No, najčešće se ovaj model kupuje u vrtiću. Brojčanik ima lagano pozadinsko osvjetljenje i može se koristiti kao noćno svjetlo. Promjer sata je 30 cm, debljina diska je 3 mm. Postoji mnogo sličnih proizvoda na AliExpress, svi se razlikuju po cijeni i kvaliteti.

Vrijeme se broji po 3 ruke, ali na brojčaniku nema brojeva. Dakle, što je s idealnom točnošću određivanja vremena može se govoriti samo uvjetno. Mehanizam radi točno, ali bez brojeva je teško kontrolirati kretanje strelica. Međutim, ovo je plus - sat izgleda vrlo elegantno. Po dizajnu, oni se mogu nazvati najboljim među satovima prosječne cjenovne kategorije. Stoga dobivaju izvrsne kritike koje kupci objavljuju na stranici prodavatelja.

1 Pawaca Q1BD-091


Pogledajte u stilu znanstvenih fantastičnih filmova za mlade
Cijena za Aliexpress: od 2908 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Tinejdžeri će cijeniti stil i funkcionalnost ovog neobičnog zidnog sata u obliku kruga s digitalnim semaforom u sredini. Ovdje nema strelica, napredak vremena je prikazan brojevima na zaslonu. U sekundi pozadinsko osvjetljenje osvjetljava vanjski krug. Izgleda vrlo neobično, pomalo podsjeća na satove iz filmova o superherojima i tajnim agentima. Sat možete podesiti da radi u 12 ili 24-satnom načinu rada.

Izrada na visini. Plastika nije jeftina, nema mirisa. Prozračan kabel. Na unutarnjoj strani semafora nalazi se uređaj za namotavanje viška kabela. Sat radi u dva načina - dan i noć, prebacivanje se odvija automatski. Postoji mnogo prednosti modela, što potvrđuju i povratne informacije kupaca na AliExpress.


Najbolji zidni satovi za kuhinju i blagovaonicu s AliExpress

Kuhinjski zidni satovi nisu samo pribor, oni su potrebni tijekom kuhanja. Ovdje glavno pravilo - manja kuhinja, manji sat. Veličina birača od oko 33–36 cm smatra se univerzalnom, a takvi se modeli savršeno uklapaju u unutrašnjost gotovo svake kuhinje ili blagovaonice. Različite dodatne funkcije sata bit će korisne - timer, higrometar, termometar. Bolje je ne odabrati modele s „slijepim biranjem“ (bez podjela) u kuhinji, jer je vrlo nezgodno uočiti vrijeme na njima.

5 Nordic macy


Najbolja vrijednost za novac
Cijena za Aliexpress: od 571 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Nordijski brand proizvodi zidne satove za moderne apartmane u skandinavskom stilu. Imaju koncizan, ali ujedno i svijetao i neobičan dizajn. Na primjer, ovaj model je izrađen u obliku velikog konusa s sladoledom. Izgleda sjajno na crno-bijelom ili u boji pozadine. Dimenzije proizvoda - 28 * 16 cm, teži samo 180 grama. Asortiman ima različite boje: bijelu, zelenu, smeđu, žutu i ružičastu. Brojevi i strelice su na "sladoledu". Uređaj je izrađen od plastike i drva.

U pregledima napominju da u stvarnosti Nordic izgleda potpuno isto kao i na fotografiji prodavatelja. Kao što se često događa na zidnom satu s Aliexpress, komplet ne uključuje bateriju. Morat ćete ga sami kupiti (uređaj zahtijeva 1 komad tipa AA). Još jedan nedostatak ovog modela, korisnici smatraju slaba privitak na zid. Preporučuje se da se sat popravi ljepilom ili emajlom.

4 Lazyishhouse 60039


Moderan dizajn. Odličan izbor za restoran ili kafić
Cijena za Aliexpress: od 554 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Lazyishhouse 60039 izgleda tako impresivno da su često naručeni za restorane i kafiće. Ovaj model je u stanju odmah transformirati čak i najobičniju kuhinju. Zidni sat napravljen je u obliku čajnika (ima brojčanik sa strelicama), iz kojeg piće teče u šalicu. Na ploči s biranjem nalazi se sjajan film, ako je potrebno, može se pažljivo ukloniti. Dimenzije čajnika su 25 * 23 cm, čaše su 8.5 * 15 cm, a u rasponu su crno-bijele i boje.

Morat ćete sami sastaviti uređaj: prodavač stavlja čajnik, šalicu, strelice i bateriju odvojeno u paket. Upute uključene, kako bi se pojavile poteškoće. Pregledi pohvaljuju izgled proizvoda, iako postoje određene pritužbe na kvalitetu materijala i satni mehanizam. Također, korisnici AliExpress-a se žale da se plastični dijelovi mogu oštetiti ili ogrebati tijekom transporta.

3 Giftgarden B6018


Eco-friendly sat u vintage stilu
Cijena za Aliexpress: od 1945 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Što bi moglo biti sigurnije sa stajališta okoliša od stabla? Tako kaže proizvođač ovog zidnog sata, koji sudjeluje u ocjeni. Nudi lijep zidni model od drvenih materijala. I dekor i biranje su vrlo visoke kvalitete. Oni nisu prekriveni bojom, što proizvod čini hipoalergenim.

Što se tiče dizajna, ovdje je sve promišljeno. Oblik sata podsjeća na deblo stabla, u kruni čiji se brojevi nalaze. Veličina brojeva omogućuje točno određivanje vremena čak i na velikoj udaljenosti. Za cjelovitost proizvoda koristi se toniranje drva. Satovi će biti najbolji ukras kuće u etničkom ili skandinavskom stilu.

2 PHFU Zidni sat


Trajni materijali. Najbolja opcija za kuhinju
Cijena za Aliexpress: od 570 rubalja.
Ocjena (2019): 4.8

PHFU tvrtka nudi kupcima AliExpress minimalistički, ali u isto vrijeme i vrlo moderan sat. Izrađeni su od izdržljivog nehrđajućeg čelika. Ukrasni pribor za jelo pričvršćen je na običan brojčanik. Strelice su također napravljene u obliku vilice i noža. Dimenzije uređaja - 32 * 32 * 3,3 cm PHFU radi s jednom baterijom prsta, mora se kupiti zasebno. Dodatne značajke nisu dostupne, sat pokazuje točno vrijeme.

Neki kupci imaju bilo kakve pritužbe na pakiranje robe: prodavatelj je stavlja u kartonsku kutiju i omata u film. Zbog toga proizvod ponekad dolazi s ogrebotinama i udubljenjima. Osim toga, kvaliteta satova u potpunosti odgovara utrošenom iznosu. Izgledaju elegantno i uredno, strelice ne kucaju preglasno, brak je rijedak. U recenzijama također bilježimo visoku točnost sata: ne moraju se stalno prilagođavati.


1 Yurudder zeleni limun


Najveći kuhinjski sat
Cijena za Aliexpress: od 877 rub.
Ocjena (2019): 4.9

“Ukusan” dizajn ovog sata neće ostati nezapažen u bilo kojoj kuhinji. Za njihovu ugradnju potreban je zid od najmanje 60 * 60 cm, au sredini sata nalazi se kvarcni pokret koji pokriva brojčanik velikim rukama. Na određenoj udaljenosti od ovog brojčanika nalaze se dvostruke figure od mekog materijala. Oni su ljepljive baze, tako da instalacija ne uzrokuje poteškoće, glavna stvar je da ispravno odrediti mjesto instalacije.

Ovaj zidni sat je vrlo lagan - težina je oko 250 g. Točnost nije loša - zaostaju za 30 sekundi u mjesecu. Radite tiho. Pregledi robe na Aliexpress pozitivni. Kupci nemaju primjedbi na njegovu kvalitetu ili rad prodavatelja. Ako trebate ukrasiti veliki zid, a istovremeno ne trošiti puno novca, ovi satovi će biti najbolje rješenje.

Najbolji zidni sat za spavaću sobu s AliExpress

Odabir zidnog sata za spavaću sobu može biti vrlo težak zadatak. Proizvod ne smije biti presvijetao, inače će njegov dizajn odvratiti pažnju, ometati miran san. Šareni i sjajni modeli pogodniji su za uređenje kuhinje ili dnevnog boravka. No, možete prekršiti ovo pravilo, ako je spavaća soba izrađena u neutralnim bojama, onda će sat biti svijetao i stilski naglasak. Važno je uzeti u obzir razinu buke koju uređaj emitira: preglasno otkucavanje neće dopustiti da zaspite.

5 Skladište skrivenog sata Voraca


Izvorni sat s sefom unutra
Cijena za Aliexpress: od 807 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Asortiman Voraca ima vrlo neobičan uređaj "2 u 1" koji kombinira zidni sat i sef za pohranu vrijednih stvari. Unutra je šupljina podijeljena u tri odjeljka. Tamo možete dodati novac, nakit ili samo važne sitnice. Brojčanik služi kao vrata koja štite predmemoriju od znatiželjnih očiju. Ostatak sata se ne razlikuje od ostalih modela s AliExpress - sažetim crno-bijelim dizajnom, arapskim brojevima i tri ruke. Promjer proizvoda je 24,7 cm, širina zajedno sa sefom iznosi 6,7 cm, a svi dijelovi su od plastike.U stražnjem dijelu kućišta nalaze se tri rupe za postavljanje uređaja na zid.

Recenzije hvale prodavatelja za brzu isporuku i izvrsnu kvalitetu satova. Oni rade tiho, sef se otvara bez problema. Glavni razlog za pritužbe kupaca bio je tanak Voraca ambalaža. Osim toga, ponekad postoje slučajevi braka: mrlje boje, pukotine i udubljenja na tijelu.


4 Joid'art A-040


Najbolji dar za ljubitelje mačaka
Cijena za Aliexpress: od 550 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Joid'art A-040 je najbolji dar za osobu koja voli mačke. Ovaj zidni sat ima vrlo neobičan oblik: brojčanik je dizajniran kao akvarij s ribom. Iznad je crna mačka, dodiruje nogu s vodom. U ponudi su akvariji različitih boja: crvena, bijela, zlatna. Dimenzije proizvoda su 25 * 30 cm. Lice brojčanika je sjajno, odražava prostoriju. Zahvaljujući jednostavnom prijemu, možete vizualno proširiti prostor.

Prodavatelj omotava strelice filmom, ali ponekad se još uvijek izgrebu tijekom isporuke. U tom slučaju možete zatražiti povrat novca. Svi dijelovi su izrađeni od tanke plastike, strelice nisu prejake, pa se njima treba rukovati vrlo pažljivo. Nedostaci Joid'arta A-040 uključuju nedostatak uputa u kompletu i činjenicu da mačka nadmašuje brojčanik. Ako loše namjestite sat na zidu, oni će se konstantno prevrtati, čak mogu pasti.

3 Joid'art Akrilno ogledalo


Opcija s najviše proračuna
Cijena za Aliexpress: od 456 rub.
Ocjena (2019): 4.8

U slučaju ograničenog budžeta, trebali biste pogledati setove za DIY s AliExpress. Obično uključuju sat ruke, biranje i naljepnice. Takvi zidni satovi izgledaju spektakularno, unatoč niskoj cijeni. Na primjer, model Joid'art Akrilno ogledalo podsjeća na vrlo pravu modularnu sliku. Komplet uključuje ne samo satni mehanizam, već i kvadratne naljepnice koje treba postaviti oko brojčanika. Nije potrebno jasno ponavljati redoslijed od fotografija prodavatelja, možete stvoriti vlastitu jedinstvenu kompoziciju.

Prednosti Joid'art-a su originalni dizajn, pouzdano pakiranje i jednostavna montaža. Prema kupcima, glavni nedostatak proizvoda je mala veličina. Također u pregledima bilješku nelogično montiranje strelica - oni moraju biti instalirani s konkavne strane van. AliExpress korisnici preporučuju rad s rukavicama kako se ne bi pokvarili krhki dijelovi.

2 WONZOM 12821


Najtiši mehanizam. Vintage dizajn
Cijena za Aliexpress: od 589 rub.
Ocjena (2019): 4.9

WONZOM 12821 - originalni starinski satovi izrađeni od lesonita. Rimski i arapski brojevi se izmjenjuju na brojčaniku, različiti uzorci služe kao pozadina. Možete odabrati model s promjerom od 30, 34 ili 40 cm, a proizvod teži nešto više od 500 grama, savršeno će se uklopiti u unutrašnjost spavaće sobe, dnevne sobe ili dječje sobe. Bolje je ne stavljati ga u kuhinju ili u kupaonicu, jer se crtež može razmazati zbog vlage i kapljica masti.

Prodavač se usredotočuje na tihi tečaj i visoku preciznost zidnih satova. U recenzijama kupci to potvrđuju, ali spominju značajan nedostatak WONZOM 12821: brojčanik s rukama nije zaštićen ni s čim, nema stakla ili filma. Zbog toga proizvod može brzo postati neupotrebljiv. Neki kupci smatraju da je cijena previsoka, s obzirom da satovi nisu izrađeni od drveta. Iz daljine izgledaju prekrasno, ali blizu vidljivih manjih bugova. Nema pritužbi na kvalitetu pakiranja, može se smatrati jednom od najboljih na AliExpress-u.


1 HOUSEEN nadrealist Salvador Dali


Nadrealistički dizajn u stilu Salvadora Dalija
Cijena za Aliexpress: od 649 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Zidni sat HOUSEEN će biti najbolji dar za kreativne ljude i ljubitelje Salvadora Dalija. Prilikom izrade ovog proizvoda proizvođači su bili inspirirani notornom slikom “Stalnost memorije”. Ako pogledate izdaleka, može se činiti da se sat rastopio od vrućeg sunca i postupno se spuštao na pod. Dimenzije uređaja su 18 * 12 * 5 cm. Glavni materijal za izradu je plastika s posrebrenim premazom, brojčanik je papirni umetak.

U pregledima hvali točnost sati i tihi rad. Jedan od nedostataka HOUSEEN-a je da su izrađeni od čvrstog materijala.Zbog toga neće biti moguće u potpunosti stvoriti iluziju "istopljenih" satova, morat ćete tražiti prikladnu površinu za stavljanje proizvoda na njega. Također među minuse ovog modela, kupci s Aliexpress izražavaju nepouzdanu ambalažu. Umetak s rimskim brojevima ponekad se znatno zgužva, potrebno ga je zamijeniti.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač zidnih satova predstavljenih na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 6

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije