15 najboljih dijagnostičkih skenera s Aliexpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji skeneri za adapter

1 Super Mini Elm327 Najprodavaniji
2 Viecar USB Bluetooth WI-FI ELM327 Većina proračuna
3 XTOOL MS8211 Zgodan faktor oblika
4 NEXPEAK Elm327 Maksimalni sadržaj informacija
5 Viecar elm327 usb Najlakši skener s USB vezom

Vrhunski dijagnostički skeneri

1 VD TCS CDP Pro dijagnostika Najbolji omjer cijene i kvalitete
2 Viecar v310 Zgodan izbornik
3 KONNWEI KW680 Najbolja kompatibilnost
4 KONNWEI KW590 Prisutnost ruskog jezika
5 Obdkcan jd906 Najbolji prikaz izbornika

Najbolji profesionalni uređaji

1 ANCEL AD610 hit
2 Autel MaxiDiag Elite MD802 Najbolja funkcionalnost
3 LAUNCH Creader CRP123 Najpogodnije upravljanje
4 Xtuner E3 Easydiag Skener s dijagnostičkim prijenosnim računalom
5 Autek IFIX919 Najbolji skener za potpunu dijagnostiku

Računalna dijagnostika automobila postala je moguća zbog činjenice da se broj senzora na važnim čvorovima višestruko povećavao, a kontrolna jedinica se pretvorila u pravi “mozak”. Sada on daje informacije u kompleksu, uključujući međusobni utjecaj dijelova jedni na druge. Samo trebate ispravno pročitati i dešifrirati. Za to koristite dijagnostičke skenere.

Uređaji koji su jednostavno čitljivo sučelje i koji mogu prenositi podatke samo na pametni telefon ili tabletno računalo, široko su distribuirani. Za običnog vlasnika automobila takav je skener najbolja opcija, budući da je jeftin, ima kompaktne dimenzije i sasvim je dovoljan za ekspresnu dijagnostiku automobila.

U visoko specijaliziranom smislu, dijagnostički skener je mini-računalo s posebnim sučeljem koje omogućuje ne samo ocjenjivanje stanja glavnih strukturnih komponenti, već i posebnih programa koji utječu na postavke elektroničkog sustava automobila. Oni su zastupstva, proizvedena od strane određenih proizvođača i multibrand.

Ispravno odaberite dijagnostički skener, odgovorite na pitanja:

 1. U koju svrhu se uređaj kupuje - za amatere ili profesionalce.
 2. Način prijenosa podataka: Bluetooth, wi-fi, ožičen.
 3. Radite s pametnim telefonom ili vlastitim mini-računalom.
 4. Skup potrebnih funkcija.

U našem rangiranju prikupljaju se uređaji s optimalnom funkcionalnošću koji su stekli popularnost među kupcima na AliExpress-u. U raspodjeli mjesta u poretku uzeta su u obzir:

 • broj pozitivnih recenzija korisnika;
 • pouzdanost proizvođača;
 • omjer cijene i kvalitete.

Najbolji skeneri za adapter

Za vlasnika automobila, koji želi stalno imati informacije o stanju motora, idealan je jeftin multi-brand skener. Takav je uređaj obično povezan s pametnim telefonom ili tabletnim računalom putem Bluetootha ili WI-FI. Na gadgetu se, pak, instaliraju posebni programi za dešifriranje kodova podataka koji se čitaju iz automatske kontrolne jedinice. U ovoj kategoriji prikupljaju se samo najpouzdaniji skeneri, koji su, štoviše, prilično proračunski.

5 Viecar elm327 usb


Najlakši skener s USB vezom
Cijena za Aliexpress: od 393 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Većina dijagnostičkih skenera povezuje se s pametnim telefonima putem Wi-Fi mreže ili Bluetootha. U većini slučajeva to je praktično, ali bežična veza nije savršena i ovaj skener radi s ožičenom vezom putem USB kabela.

Teško je reći prednost ili nedostatak. Svakom svoje. Ali jedno je sigurno: ovo je najbolji dijagnostički alat za vaš novac. Samo 390 rubalja, uključujući isporuku, koja je, usput, vrlo hvaljena u recenzijama. Točnije, oni hvale prodavatelja koji vrlo brzo reagira na primljeni nalog i šalje ga kupcu što je prije moguće. Što se tiče skupa funkcija uređaja, ovdje je standard. Dobivate sve potrebne informacije o svom automobilu, a istovremeno se ne vežu za značajke bežične mreže.


4 NEXPEAK Elm327


Maksimalni sadržaj informacija
Cijena za Aliexpress: od 582 rubalja.
Ocjena (2019): 4.6

Dijagnostički skeneri ovog tipa su najviše proračunski, a ovaj model je nešto skuplji od svojih konkurenata. S jedne strane, to je nedostatak, ali samo do vremena dok pažljivo ne ispitate sve mogućnosti uređaja. Ovo je najbolji skener u smislu funkcionalnosti. Prikazuje na zaslonu vašeg pametnog telefona najviše informacija koje se odnose na motor i ožičenje, kao i opće informacije o stanju automobila.

Kao što je navedeno u recenzijama stvarnih kupaca, skener ima vrlo zgodan izbornik. Čak i unatoč odsutnosti ruskog jezika, sve su funkcije jasne i lako čitljive. Prikaz se odvija uz pomoć ikona koje ne zahtijevaju znanje stranog jezika za čitanje. Također, uređaj je opremljen memorijskim modulom i omogućuje usporednu analizu ove dijagnoze s prethodnim. Usput, u istim recenzijama pokazuju da za uređaj možete skinuti pukotinu, osim ako naravno osjetite snažnu potrebu za njim.

3 XTOOL MS8211


Zgodan faktor oblika
Cijena za Aliexpress: od 1 620 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Problemi s električnim ožičenjem je najteže dijagnosticirati. Možete pronaći izvor problema, ali mjesto određenog oštećenja je teško otkriti, a bez posebnog alata to je posve nemoguće. Pred nama je skener koji može dijagnosticirati električno ožičenje i identificirati problem. Na kraju uređaja nalazi se posebna kuka koja se prianja uz žice. Kada pritisnete polugu, on provjerava napon u mreži i integritet ožičenja.

Pomicanjem skenera kroz ožičenje određujemo mjesto razmaka ili najslabiju vezu. Više ne morate potpuno izvući snop žica i promijeniti cijelu jedinicu. Dovoljno je provesti jednostavnu dijagnozu i pronaći uzrok bez rastavljanja automobila do posljednjeg vijka. Osim toga, uređaj ima vrlo povoljan oblik. Kompaktan je i sve potrebne tipke se lako pritisnu bez upotrebe druge ruke.

2 Viecar USB Bluetooth WI-FI ELM327


Većina proračuna
Cijena za Aliexpress: od 310,25 rub
Ocjena (2019): 4.8

Viecar multibrand skener dolazi u tri verzije: s prijenosom podataka putem Bluetootha, USB-kabela ili WI-FI, skup s Bluetooth-om je najjeftiniji, a žični uređaj najpouzdaniji. Zajedno s adapterom dolazi disk s engleskom verzijom softvera, a za USB verziju postoji odgovarajući kabel.

Uređaj stalno radi s pametnim telefonima na Androidu i IOS-u. Pritužbe korisnika je možda ta duga isporuka.


1 Super Mini Elm327


Najprodavaniji
Cijena za Aliexpress: od 408,93 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj skener adaptera je pogodan za sve modele automobila koji podržavaju protokol ELM327 u verzijama 1.5 i 2.1. Prijenos podataka između uređaja i pametnog telefona ili tableta obavlja se putem Bluetooth veze. Da biste dešifrirali šifre pogrešaka motora i resetirali ih, morate instalirati poseban softver koji je uključen u paket. Prodavatelj daje samo englesku verziju, ruska verzija se može preuzeti bez ikakvih problema na Internetu.

S obzirom na odličan odnos cijena i performansi, nije iznenađujuće da je ova verzija skenera dobila maksimalnu popularnost među kupcima AliExpressa i više od 4,5 tisuća ocjena s pet zvjezdica. Za njegov zadatak - čitati kodove i, ako je potrebno, resetirati pogreške motora - savršeno se nosi.Vrhunski dijagnostički skeneri

U ovoj kategoriji postoje potpuno autonomni uređaji koji ne zahtijevaju povezivanje s pametnim telefonom kako bi dešifrirali kodove pogrešaka. Svi vam omogućuju testiranje sustava glavnog motora, razmjenu informacija sa stacionarnim računalom i generiranje izvješća za daljnje ispisivanje. Takav skener savršen je za napredne automobilske entuzijaste, malu radionicu ili agenta za prodaju rabljenih automobila.

5 Obdkcan jd906


Najbolji prikaz izbornika
Cijena za Aliexpress: od 3 307 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Dijagnostički alati su rijetko pogodni.U pravilu imaju standardni prikaz informacija u tekstualnom obliku, što nije uvijek prikladno za čitanje. Ali na AliExpress-u postoje uređaji, izbornik koji najviše podsjeća na kontrolni sustav za pametne telefone. Izrađen je u obliku simbola, a svaka funkcija popraćena je vlastitom ikonom. Možemo reći da ova značajka nije toliko važna, ali u nedostatku ruskog jezika, korisnik može lako raditi s uređajem i ne osjetiti poteškoće u čitanju podataka.

Sada za funkcionalnost. Ovdje je standard. Uređaj je u stanju dijagnosticirati stanje motora, kočnog sustava i električnog ožičenja. Postoji sustav za pohranu. Memoriranje dijagnostičkih rezultata i uspoređivanje s novim dolaznim podacima. No, nedostatak ovdje je jedan - relativno visoka cijena. U ovoj kategoriji već možete pronaći profesionalni alat, ali nismo daleko od njega.

4 KONNWEI KW590


Prisutnost ruskog jezika
Cijena za Aliexpress: od 1 347 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Proizvodi s Aliexpress iz Kine rijetko imaju rusifikaciju, a pronalaženje uređaja s mogućnošću prikaza podataka na ruskom jeziku je vrlo teško. Ali uspjeli smo. Predstavljamo Vašu najbolju dijagnostičku skener auto, u potpunosti preveden na ruski. Pa, opcija je svakako važna i zanimljiva, ali što je s tehničkim karakteristikama?

Ovdje su i na vrhu. Počnimo s činjenicom da je ovaj alat u mogućnosti izvršiti najcjelovitiju auto-dijagnostiku, kao i spremiti testne podatke u svoju memoriju, a kasnije je povezati s novim rezultatima. To vam omogućuje praćenje trošenja određenih komponenti i modula automobila. Uređaj radi preko nekoliko komunikacijskih kanala. Može se povezati i bežično i putem USB kabela, što je posebno prikladno kada se pisač koristi za ispis primljenih podataka. Usput, i cijena će moliti. Čak i za Aliexpress, to je više nego demokratsko, pogotovo zato što je navedeno u pogledu pošiljke.

3 KONNWEI KW680


Najbolja kompatibilnost
Cijena za Aliexpress: od 1 967,23 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Veliki zaslon u boji, sučelje na ruskom jeziku i kompatibilnost s gotovo svim automobilima domaće proizvodnje - to su ključne prednosti ovog uređaja. Kupci su također cijenili uslugu koju pruža prodavatelj - brza isporuka, pažljivo pakiranje i odgovori na sva pitanja potrošača.

Bitne prednosti skenera su trogodišnje jamstvo i podrška za povezivanje s računalima s operacijskim sustavima Windows XP-Windows 10. Jednostavno ispisivanje izvješća kao i automatsko ažuriranje softvera nadopunjuju popis prednosti uređaja.

2 Viecar v310


Zgodan izbornik
Cijena za Aliexpress: od 1 414 rub.
Ocjena (2019): 4.8

U potrazi za potencijalnim kupcem, programeri skenera za dijagnostiku često idu predaleko sa složenošću svojih instrumenata. Izgledaju vrlo čvrsto, ali u stvari većina značajki je jednostavno nepotrebna. Pred nama je model u kojem se prikupljaju najbolje kvalitete: to je maksimalni sadržaj informacija, upotrebljivost i dostupnost izbornika. Nema dodatnih tipki i prijelaza.

Da, u profesionalnom alatu dopuštena je prisutnost složenih elemenata, ali u ovom odjeljku govorimo o samodijagnostici, a ovaj skener će lako analizirati sve module automobila i na zaslonu pružiti potrebne informacije. Kao što je navedeno u pregledima, praktično nema nedostataka u alatu, iako postoje neke pritužbe na dugotrajnu isporuku, ali to je pitanje koje će vjerojatno biti isporučeno nego samom proizvodu. Jednostavno rečeno, ako tražite najprikladniji skener, svakako razmislite o ovoj opciji. On je vrijedan vaše pažnje.

1 VD TCS CDP Pro dijagnostika


Najbolji omjer cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 1 964,87 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Najprodavaniji u ovoj kategoriji je potpuno opremljen VD TCS CDP skener s više brandova. Ima nekoliko verzija - s Bluetoothom i bez njega. Podržava 18 jezika, uključujući ruski. Uređaj je dizajniran za čitanje šifri pogrešaka ne samo za automobile, već i za autobuse proizvedene nakon 1995. godine.Za one automobile koji nisu opremljeni standardnim 16-pinskim konektorom, ovaj skener možete koristiti tako da ga spojite putem posebnog adaptera.

Softver automatski određuje VIN-kod automobila, koji vam omogućuje da odaberete ispravan model i godinu proizvodnje za točnu dijagnozu. Moguće je instalirati memorijsku karticu za snimanje podataka u ugrađenom snimaču.
Najbolji profesionalni uređaji

U svrhu svakodnevne računalne dijagnostike različitih automobila preporučljivo je kupiti skenere s naprednim značajkama, velikim zaslonom i praktičnim grafičkim sučeljem. Svi uređaji predstavljeni u kategoriji imaju russified softver, monitor u boji i kontroliraju ne samo stanje motora, nego i prijenos, sustav protiv blokiranja kotača, stanje zračnog jastuka i punjenje baterije.

5 Autek IFIX919


Najbolji skener za potpunu dijagnostiku
Cijena za Aliexpress: od 13 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Ako tražite skener s najvećim brojem pozitivnih recenzija na AliExpress-u, onda je on pred vama. Da, uređaj nije jeftin, ali podsjećamo da je ovo profesionalni skener, s maksimalnim brojem funkcija i dodatnih značajki. Prva stvar koja privlači vaše oči je zgodan oblik. Uređaj podsjeća na igraću konzolu s kontrolnim prijelazima sa strane. Izbornik je vrlo jednostavan, ali informativan.

U dijelu s dodatnim značajkama pronaći ćete zanimljive izmjene kao što su: mjerenje razine ulja, zdravlje sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka, upotrebljivost brisača i perača, pa čak i rad parkirnih kamera. Jednostavno rečeno, suočavamo se s najboljim uređajem za skup opcija, zbog čega je ušao u ovaj dio naše ocjene. Uz to, možete jednostavno testirati sve, bez iznimke, modula vašeg automobila, i identificirati mjesto problema na najbliži centimetar. Ovo je najpogodniji uređaj za dijagnostiku, koji smo uspjeli pronaći na AliExpress.

4 Xtuner E3 Easydiag


Skener s dijagnostičkim prijenosnim računalom
Cijena za Aliexpress: od 15 739 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Radeći sa skenerom, priključit ćete ga na vlastiti pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo. U nekim slučajevima to može biti teško. Na primjer, smartphone nije dovoljno snažan. Da, i donijeti maksimalne informacije na relativno mali zaslon može biti vrlo teško. U idealnom slučaju koristite prijenosno računalo, ali je njegova snaga prekomjerna i ovaj je proizvođač ovaj problem riješio na vrlo elegantan način.

Ovo je skener s prijenosnim računalom. Da, s ovim prijenosnim računalom ne možete igrati igre ili gledati videozapise na internetu. To je jednostavan dijagnostički uređaj, čija je glavna svrha prikazati dijagnostičke podatke na velikom i praktičnom monitoru. Usput, s obzirom na cijenu samog laptopa, cijena cijelog uređaja ne čini se previsokom, a štoviše, može se sigurno pripisati proračunskim modelima, ali za profesionalnu upotrebu, jer u uređaju ima puno funkcija, a sve informacije na zaslonu standardnog pametnog telefona jednostavno ne bi odgovarale ,

3 LAUNCH Creader CRP123


Najpogodnije upravljanje
Cijena za Aliexpress: od 7 563,97 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Ovaj skener je dizajniran kao tablet, s horizontalnim zaslonom i velikim kontrolnim gumbima sa strane. Veličina zaslona od 3,5 inča i razlučivost od 320x480. Uređaj podržava sve komunikacijske protokole za automobile mlađe od 1996.

Među prednostima uređaja su ugrađena memorija od 8 megabajta, besplatno ažuriranje softvera i mogućnost ispisa izvješća pomoću USB kabela. Komplet također uključuje čitač kartica za prijenos podataka s memorijske kartice na prijenosno računalo ili računalo.

2 Autel MaxiDiag Elite MD802


Najbolja funkcionalnost
Cijena za Aliexpress: od 9 391,73 rub
Ocjena (2019): 4.8

Kada kupujete ovaj skener, morate odmah odabrati koji je jezik sučelja potreban (ruski je dostupan). Podržava sve modele automobila i automatski određuje na koji je automobil povezan, bez potrebe za sudjelovanjem korisnika. Softver vam omogućuje izgradnju grafike za bolje razumijevanje procesa.

Ispis izvješća pruža mogućnost pružanja klijentu najpotpunije i najjasnije informacije o stanju automobila.Komplet za isporuku uključuje sam skener, softverski disk, adaptere, USB kabel za povezivanje s pisačem i prikladan kovčeg.


1 ANCEL AD610


hit
Cijena za Aliexpress: od 6 518,02 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Lider u ovoj kategoriji je ANCEL-ov profesionalni dijagnostički skener, koji se dokazao na tržištu. Ovaj uređaj omogućuje ne samo utvrđivanje kodova grešaka, već i praćenje stanja zračnih jastuka i sustava protiv blokiranja kotača (ABS). Ima 4.3-inčni zaslon u boji za praktičnost korisnika i softver na ruskom jeziku.

Korisnici bilježe brzu isporuku iz skladišta u Rusiji i intuitivno sučelje. Uređaj podržava automatska ažuriranja softvera kada nove verzije postanu dostupne.

Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač dijagnostičkih skenera predstavljenih na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 166

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije