15 najboljih mp3 playera s AliExpress

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolji jeftini mp3 playeri: proračun do 200 rubalja

1 Uniscom MP3 player Najbolje rješenje za proračun
2 Overmal MP3 Player Najniža cijena za igrača s ekranom
3 Daono Audiotape MP3 Izvorni izgled
4 ZUCZUG MP3 player Najbolja cijena

Najbolji mp3 playeri u srednjem cjenovnom segmentu: proračun do 1200 rubalja

1 Iqq x22 Visoka kvaliteta izrade
2 BENJIE S5 Visoka kvaliteta izrade
3 RUIZU X02 Najbogatija funkcionalnost
4 ACLDFH MP3 PLAYER Optimalni omjer cijene i kvalitete

Najbolji mp3 playeri koštaju od 1500 rubalja

1 Zishan DSD AK4497EQ Odabir audiofila
2 NINTAUS X10 Najbolja baterija
3 RUIZU X26 Kompaktan uređaj za trčanje
4 Orah V2S Najbolji zvuk

Najbolji mp3 playeri s integriranim slušalicama

1 RALYIN MP3-M2 Najpouzdaniji
2 NVAHVA 503 Najniža cijena za Bluetooth Player
3 SONGKU W262 Savršeno rješenje za aktivnosti na otvorenom.

Preporučujemo:


Mp3-player - jedan od prvih gadgeta digitalne revolucije, koji je uspio postati popularan među masovnim korisnicima. Nakon što je zamijenio kasete i diskove, oslobodio se njihovih glavnih nedostataka (glomazna i potreba za korištenjem vanjskih medija za pohranu), zahvaljujući kojima je postao toliko rasprostranjen diljem svijeta. I unatoč činjenici da su uređaji ove vrste dugo podržavali mnogo različitih formata zvuka, stabilan naziv "mp3 player" je još uvijek popularan (u početku uređaji samo čitaju MP3).

Ni funkcija ni svrha glazbenih playera danas već dugo nisu bili tajna. Međutim, ako neiskusni kupac odluči kupiti takav gadget, tada će se najvjerojatnije suočiti s problemom izbora. Uostalom, tržište je sada širok izbor modela i nije tako lako odabrati onu koja odgovara zahtjevima određene osobe. Dakle, prije svega morate obratiti pozornost na sljedeće karakteristike:

 • Kapacitet memorije, Jedan će biti sasvim dovoljno i 16 GB, a netko će slušati pjesme najbolje kvalitete i ne voli stalno mijenjati sadržaj uređaja.
 • prikaz, Ako, osim slušanja glazbe i radija, uređaju ne budu prikazani nikakvi drugi zadaci, onda je za oči dovoljan mali zaslon (do 2 inča), ali u drugim slučajevima možete i bez njega. Prema tome, za ugodno gledanje fotografija i videodatoteka poželjan je zaslon visoke razlučivosti.
 • Podržani formati, Oni koji više vole slušati svoje omiljene izvođače u ALAC-u, APE-u, FLAC-u itd. Trebali bi najprije provjeriti radi li odabrani MP3 player s ovim audio kodekom.
 • ergonomija, Sve ovisi o namjeravanoj namjeni. Primjerice, minijaturni igrači s mehanizmom za pričvršćivanje na odjeći pogodni su za sport.
 • Dodaci. funkcionalna, Prema zadanim postavkama bilo koji igrač može reproducirati glazbu. Preostale mogućnosti (FM radio, snimač glasa, Bluetooth, Wi-Fi) nisu uvijek zadovoljene, a ako je nešto od toga potrebno, morate unaprijed odabrati odgovarajući model.

U ovom rangiranju, prikupili smo 15 najboljih mp3 playera dostupnih za kupnju na Aliexpress.

Najbolji jeftini mp3 playeri: proračun do 200 rubalja

4 ZUCZUG MP3 player


Najbolja cijena
Cijena za Aliexpress: od 83 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Apple-ova poznata linija iPod shuffle diskova iznjedrila je ogroman broj kineskih klonova. ZUCZUG je tipičan predstavnik ovog segmenta koji nudi osnovnu funkcionalnost za minimalnu cijenu. Reprodukcija MP3 glazbe jedina je stvar koju gadget može učiniti. Osim gore navedenog uređaja, paket ne uključuje ništa. Ostatak perifernih uređaja (kabel za punjenje, slušalice i SD kartica) morat će se tražiti samostalno. Također je vrijedno spomenuti da u ZUCZUG-u možete spojiti USB flash pogon do samo 8 GB.Na kraju, imamo vrlo kompaktan player (njegova težina je samo 20 grama), koji je savršen za sport ili za korištenje kao privremena opcija (ako je glavni uređaj slomljen, a nema novca za kvalitetnu zamjenu).

3 Daono Audiotape MP3


Izvorni izgled
Cijena za Aliexpress: od 124 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Vrlo jednostavan mp3 player, funkcionalno gotovo ne razlikuje od kolega u cjenovnom segmentu (podrška za SD kartice bez vlastite memorije i čitanje samo dva audio formata). No, gadget ima lijepu stranu, naime neobičan dizajn, koji se ističe na pozadini monotonih klonova iPod shufflea. Kućište uređaja stilizirano je kao mala audio kaseta koja istovremeno privlači pozornost i daje dodatni razlog za ponostalgiranje i prisjećanje na simbole prošlog razdoblja.

2 Overmal MP3 Player


Najniža cijena za igrača s ekranom
Cijena za Aliexpress: od 94 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Zapravo, još uvijek imamo isti klon iPod shufflea, ali s jednom važnom značajkom - na prednjoj strani kućišta nalazi se, iako mali (manje od 1 inča), ali još uvijek puni zaslon. Omogućuje korisnicima da vide trenutnu razinu napunjenosti baterije, glasnoću glazbe, zadatak koji se izvodi i njegov napredak (ali, primjerice, nema mjesta za prikaz informacija o nazivu pjesme i izvođaču). Također je dodan jednostavan EQ. Inače, ništa novo u usporedbi s gore opisanim modelom. Kao iu slučaju ZUCZUG-a, samo se igrač prodaje, a komponente moraju biti odabrane neovisno. Binmer podržava do 32 GB memorije, što bi trebalo biti sasvim dovoljno, jer se ni u jednom slučaju ovdje neće otvoriti teški formati audio datoteka.


1 Uniscom MP3 player


Najbolje rješenje za proračun
Cijena za Aliexpress: od 115 rubalja
Ocjena (2019): 4.9

Po izgledu, Uniscom se ne razlikuje mnogo od ostalih uređaja koji su predstavljeni u ovoj kategoriji, ali prema navedenim mogućnostima najzanimljiviji je. Prvo, gadget čita ne jedan, nego tri audio formata (MP3, WMA, WAV), iako se mora priznati: i Wma i Wav se gotovo nikada ne koriste. Drugo, firmware sustava omogućuje igraču da prikaže informacije ne samo o rednom broju kompozicije, već io djelomičnom imenu. Ovaj model isporučuje se s USB kabelom pa nije potrebno tražiti dodatne žice. U usporedbi s gore navedenim igračima, vrijedi spomenuti i malo više kapaciteta baterija. Ali Uniscom nema vlastitu memoriju - SD kartica je potrebna za dovršenje posla.


Najbolji mp3 playeri u srednjem cjenovnom segmentu: proračun do 1200 rubalja

4 ACLDFH MP3 PLAYER


Optimalni omjer cijene i kvalitete
Cijena za Aliexpress: od 663 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kompromisna opcija za one koji su odlučili platiti više od 200 rubalja po igraču s AliExpress, ali još uvijek nisu spremni potrošiti previše novca. Osim samog uređaja, u paket su uključene i slušalice, ali gotovo svi kupci ih ne preporučuju (osim za provjeru) jer je zvuk u njima prilično slab i tih. Ali kada spojite neke manje ili više prihvatljive alternative, situacija se dramatično mijenja - općenito, povratna informacija o kvaliteti zvuka je vrlo pozitivna s obzirom na cijenu uređaja. Postojeći mali zaslon dovoljan je za potpuno upravljanje popisima pjesama (možete pregledavati pjesme po popisima i gotovo u potpunosti vidjeti naziv pjesme).

Osim toga, tu je i radio, slab zvučnik, funkcija za reprodukciju videa i slika, kao i e-knjiga. Ali sve je to uglavnom neprikladno za trajno korištenje, na primjer, čitanje istih dokumenata je moguće samo u TXT formatu i nije prikladno implementirano. ACLDFH nema vlastitu memoriju, pa ćete, kao što je slučaj s najjeftinijom kategorijom igrača, morati koristiti micro SD karticu.

 

3 RUIZU X02


Najbogatija funkcionalnost
Cijena za Aliexpress: od 1119 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Nakon što je na brodu već više ili manje čvrstog zaslona (gotovo 2 inča), programeri su ga pokušali iskoristiti do maksimuma kako bi uveli razne funkcije u RUIZU.Osim slušanja glazbe (uključujući APE i FLAC), može čitati tekstualne datoteke (u TXT formatu), pregledavati fotografije (JPG, BMP) pa čak i videozapise (u AVI proširenju, poseban pretvarač je snimljen na playeru kako bi se video datoteke pretvorile u rezolucija). Plus standardne aplikacije (snimač glasa, radio, kalendar, štoperica, ekvalizator). Nemoguće je reći da je sva ta funkcionalnost vrlo zahtjevna (bit će strašno nezgodno čitati iste knjige), ali ponekad će vjerojatno biti i korisno. Korisnici nemaju nikakvih pritužbi na druge karakteristike: baterija drži 14-18 sati, zvuk je prihvatljive kvalitete, a samo 8 GB interne memorije kompenzira mogućnost spajanja SD kartice (do 64 GB). Slušalice nisu uključene, sučelje je potpuno rusificirano.

2 BENJIE S5


Visoka kvaliteta izrade
Cijena za Aliexpress: od 1119 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ako plastika koju ste zadani uzrokuje nepovjerenje i sumnju na krhkost, onda je BENJIE S5 izvrstan izbor. Kompaktno metalno kućište izgleda vrlo elegantno i pouzdano. Glavni dio tipki na uređaju je osjetljiv na dodir (samo su tipke za glasnoću fizičke i nalaze se sa strane), ali ipak su kontrole ovdje prilično praktične. Funkcionalnost je standardna, možete odabrati samo veliki broj podržanih audio formata (MP3, WMA, OGG, ASF, APE, FLAC, MP3, WAV). Po zvuku komentara u recenzijama nisu pronađeni. Gadget dolazi u kutiji koja se može prezentirati, gdje su dijelovi uredno presavijeni - pa je BENJIE vrlo pogodna kao ideja za dar.

1 Iqq x22


Visoka kvaliteta izrade
Cijena za Aliexpress: od 1021 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Elegantan plejer u metalnom kućištu, za ugodnu vanjsku ljusku od koje, osim toga, postoji vrlo bogato unutarnje punjenje. Prije svega, primjećujemo prisutnost Bluetootha - sada je moguće koristiti ne samo standardne, već i moderne bežične slušalice. Drugo, IQQ X22 podržava veliki broj modernih audio formata (među njima FLAC, OGG, APE), što vam omogućuje da slušate svoju omiljenu glazbu u izvornoj kvaliteti bez gubitaka. Naravno, da bi se pohranilo obilje nekomprimiranih glazbenih datoteka, poželjno je imati pričuvnu memoriju prikladnog volumena, a ovdje je i red s tim. Dostupan kao interna memorija (u prodaji postoje modeli od 4 do 16 GB), te utor za mikro SD (do 128 GB), tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Između ostalog, istaknite prisutnost dobre baterije, e-čitača, FM-radija, ekvilajzera, pa čak i budilice. A u nedostatku slušalica, možete slušati glazbu izravno s ugrađenog zvučnika.


Najbolji mp3 playeri koštaju od 1500 rubalja

4 Orah V2S


Najbolji zvuk
Cijena za Aliexpress: od 1703 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Orah V2S (popularno poznat kao "orah") najneobičniji je igrač u ovoj ocjeni. Riječ je o modelu koji nema zaslon, FM radio, snimač glasa, vlastitu memoriju, čak ni slušalice nisu uključene, ali u isto vrijeme košta oko 1500 i vrlo je popularna u uskim krugovima. Ovaj igrač je stekao takvu slavu zahvaljujući visokokvalitetnom zvuku (snažan bas, izvrsnu stereo širinu i dobro razdvajanje frekvencija) i, što je najvažnije, nevjerojatan efekt kada se koristi kao pojačalo za računalo ili drugi uređaj (upravljački programi se instaliraju samostalno i apsolutno bez problema). Nova lijepa boja je već poznata pjesma zajamčena. Nedostatak ekrana također pozitivno utječe na autonomiju - baterija od 1500 mAh trajat će 50-60 sati punopravnog rada uređaja.

3 RUIZU X26


Kompaktan uređaj za trčanje
Cijena za Aliexpress: od 1392 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Drugi media player je očito sportski orijentiran. Skup funkcija u cjelini je tradicionalan, ali još uvijek postoje brojne značajke zbog kojih je RUIZU X26 bio u našem vrhu. Prvi je prisutnost Bluetooth-a, koji vam omogućuje korištenje playera u paru s prijenosnim zvučnicima, i još važnije - bežičnim slušalicama. U kompletu je i traka za pričvršćivanje uređaja na ruku - ovaj dizajn proizvođač predstavlja kao najprikladniji za aktivne sportove. Također, pedometar je deklariran kao dodatna funkcija, ali je teško procijeniti točnost njegovog rada, budući da ga praktički nitko od korisnika ne koristi.Mala količina vlastite memorije (samo 8 GB) kompenzira podršku za SD karticu (do 64 GB).

2 NINTAUS X10


Najbolja baterija
Cijena za Aliexpress: od 3363 rub.
Ocjena (2019): 5.0

NiNTAUS X10 je posebno dizajniran za slušanje glazbe visoke rezolucije (Hi-Res Audio). Što to znači? Mnogi od prethodno spomenutih uređaja također podržavaju formate kompresije audio podataka bez gubitaka (na primjer, FLAC), ali nisu prilagođeni za njih. Prilikom reproduciranja datoteka s ovim nastavkom i velike brzine prijenosa u običnom playeru, smetnje, zamrzavanje i drugi problemi će gotovo sigurno biti promatrani. Sa NiNTAUS X10, situacija je sasvim drugačija - player je izvorno bio dizajniran za rad s teškim podacima (čip ATJ2167, na temelju kojeg je uređaj sastavljen, također se koristi u mnogo skupljim uređajima koji koštaju $ 150-200). U ovom trenutku, igrač čita 11 audio formata, a istovremeno se stalno ažurira firmver sustava, tako da je u budućnosti moguće dodati nove ekstenzije (na primjer, nedavno se pojavila podrška za .CUE). Odvojeno, napominjemo visokokvalitetnu bateriju (dovoljno za 50 sati neprekidnog rada) i dobru opremu (uključuje slušalice, silikonske kutije, USB kabel i SD karticu za 16 GB).


1 Zishan DSD AK4497EQ


Odabir audiofila
Cijena za Aliexpress: od 6814 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Linija gadgeta iz ZiShana jedan je od onih slučajeva u kojima je cijena (bez obzira na to kako se u početku činila) više nego vrijedna svake rublje potrošene na igraču. Međutim, proizvodi ove vrste očito nisu namijenjeni masovnim korisnicima, drugim riječima, nije lako preuzeti i kupiti igrač iz Zishana, prvo ga morate poželjeti. Jednostavan čovjek na ulici vjerojatno neće biti zainteresiran za kineski gadget za ovu cijenu, a strastveni ljubitelj glazbe možda ima svoju viziju o tome što bi igrač trebao biti za Hi-Res glazbu.

Gledajući izravno na ovaj model, napominjemo da sam izgled uređaja ukazuje na jasnu usredotočenost na brutalnu mušku publiku - bez mekih linija i pretencioznog glamura, nego samo strog i jednostavan metalni kovčeg s bakrenim gumbima. Veliki i svijetli zaslon omogućit će vam da dobijete maksimalne vizualne informacije te je dizajniran za lakšu navigaciju kroz datoteke i mape. Pa, glavna prednost uređaja je, naravno, zvuk - umjereno dubok, ali brz i bas bas, kristalno čist srednji i svijetli detalj. Ne zaboravite da igrači iz Zishana korisnicima pružaju opsežne mogućnosti prilagodbe i nadogradnje.

Najbolji mp3 playeri s integriranim slušalicama

3 SONGKU W262


Savršeno rješenje za aktivnosti na otvorenom.
Cijena za Aliexpress: od 857 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Ovaj gadget je zanimljiv zbog svog neobičnog dizajna - player i slušalice ovdje nisu odvojene komponente, već jedna cjelina. Kao što možete pretpostaviti po izgledu, uređaj je dizajniran posebno za sport i pruža osobu maksimalnu slobodu i udobnost (SONGKU ne mora se držati za odjeću, nositi u džepu itd.). Prema povratnim informacijama korisnika, dizajn dobro stoji i ne kolapsira se prilikom rada. Budući da na W262 nije moguće spojiti vlastite slušalice, postavlja se mnogo pitanja o kvaliteti izvornog zvuka u uređaju. S tim nema problema - zvuk je ugodan i uravnotežen s naglašenim basom. Komplet uz USB-kabel sadrži i torbu za spremanje uređaja. Količina interne memorije je još uvijek ista 8 GB (nema utora za SD karticu), podržano je samo nekoliko standardnih audio formata (MP3, WMA, WMV), a baterija traje 6-8 sati rada (što naravno nije dovoljno za takav segment) ,

2 NVAHVA 503


Najniža cijena za Bluetooth Player
Cijena za Aliexpress: od 666 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ovaj model u velikoj mjeri ponavlja prednosti prethodnog, ali zbog gubitka kompaktnosti i ne najmanje veličine, korisnik dodatno dobiva mogućnost povezivanja Micro SD kartice do 32 GB. U isto vrijeme, Bluetooth je također na mjestu, tu je još jedna funkcionalnost (na primjer, FM radio), vrlo dobra baterija, a zvuk je sasvim prihvatljiv za vaš novac (ali ništa više). Neugodan dizajn kvari cjelokupnu pozitivnu sliku - pramac je napravljen tako da nakon nekoliko sati nošenja, NVAHVA počinje stavljati veliki pritisak na uši.


1 RALYIN MP3-M2


Najpouzdaniji
Cijena za Aliexpress: od 1214 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Kao i mnogi drugi mp3 playeri ovog oblika (audio sustav integriran u slušalice), Ralyin M2 se prvenstveno pozicionira kao praktična i praktična opcija za bavljenje sportom. No, u usporedbi s jeftinijim modelima ovog tipa, ovaj gadget ima dvije značajke odjednom:

 1. Zaštita od vlage standarda IPX6 (važna napomena - opisani stupanj zaštite namijenjen je uglavnom protiv prskanja, kiše, znoja i drugih problema slične prirode, ali svakako ne smijete odvesti igrača na bazen ako ga ne želite slomiti);
 2. Bluetooth (verzija 4.2). Zahvaljujući njemu, moguće je koristiti hibridnog igrača u kojem ugrađena memorija od 8 GB više ne izgleda tako škrto. Poanta je u normalnim situacijama pokrenuti uređaj samo kao slušalice, dok reproducirate glazbu s uređaja treće strane (dakle, interna memorija se ne troši). Istovremeno, sam igrač može snimiti nekoliko posebnih playlista za jogging i druge sportove i koristiti ih u te svrhe.
Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač mp3 playera predstavljenih na AliExpress?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 317

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije